100113 Något fattas…..

 Greta berättar:

Just nu är det något som fattas här hemma. Jag letar husse men han har nog övergivit mej. Matte säger att han kommer hem på torsdag men i väntan på det så intar jag hans säng, så det så!

Igår kom Lady (med familj) och hälsade på. Pucko hade fått stanna hemma så han fick lite paus från Lady berättade Maud. Först förstod jag inte riktigt vad hon menade men sedan hon varit här en stund …. ja då förstod jag. Hon löper nämligen och hon uppvaktade mej intensivt. Jag lät henne hållas en stund men när hon hoppade upp på min rygg, ja då var måttet rågat. Då var jag tvungen att ryta till och som tur var lyssnade hon för hon gjorde inget mera försök.

Idag håller matte på att städa ut julen och vi ska få gå till hundgården för vi är så förbaskat ivägen tycker hon. Lika bra det för det är så stökigt över allt. Nu är det nog dags så jag måste sluta men vi hörs… /Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =