100128 På banan igen!

 Garbo berättar:

Nu är vi på banan igen sa matte i morse när hon såg att jag äntligen börjat löpa. Nu kommer det att hända många roliga saker för dej, vänta bara, sa hon. Låter spännande och hon har också lovat att jag ska få träffa ”Retu”, härligt! Nu har vi lite planering framför oss så allt stämmer. Husse måste ha lite hjälp medan vi är borta och han hade någon tid att passa under den mest troliga perioden men det ordnar sig, sa husse!

Husse är föresten på ”träningsläger” men kommer hem i kväll. Då har han avverkat tre veckor så nu blir han hemma. Ska bli kul att träffa honom igen och det tycker även Greta. Hon lägger sig för det mesta på kistan i hallen varje gång husse ”är ute på vift”. Hon tycker nog att hon har bra översikt då och hon vill ogärna missa något. Jag är en ”ravlapp” på matte istället. Jag lägger mej i det rum hon är så ibland blir det en hel del flyttande men å andra sidan kopplar jag av när jag ligger.

Fler rapporter om det kommande äventyret kommer. Tjingeling / Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =