100705 Hej å hå vi tränar på…..

 Greta berättar:

I fredags åkte vi ner till ”gamla badplatsen” och där blev faktiskt matte o jag ovänner…… eller matte blev ovän med mej. Jag tyckte ju det var såååååå kul att äntligen få bada lite, varmt var det också. Det slutade med att jag fick gå undan och sitta långt ifrån och så fick Atte o Garbo köra lite med bollkastaren.

När jag så, efter ett tag, insåg att det blir nog inget för mej och jag slutade hetsa upp mej då fick jag också simma lite. Fick också några markeringar med tennisboll men då frångick matte sina principer och jag var tvungen att titta henne i ögonen innan jag fick lov att gå. Hon sa att jag genast blev minst 60 % lugnare och mera skärpt. Ska man tro på det?

Igår eftermiddag fick vi en snabbtur upp till tjärnen. Det var meningen att vi skulle träna med Cindra och Busan och deras husse men först fick han främmande och sedan skulle vi få främmande så matte tog med oss allihop för en liten sväng där uppe. Husse var också med. Jag och Atte fick sitta bredvid husse medan matte ”körde” Garbo och vi var båda mycket lugnare så det var nog en bra medicin sa matte.

Jag gjorde det jag skulle utom att jag missade en markering med tennisboll på land. Den fick Garbo leta efter sedan men tji fick hon också. Bollen är borta! Nu vill hon få berätta lite också så….. tjingeling!/Greta

 Garbo berättar:

Jag känner att jag har lite fördel just nu. Jag fick faktiskt följa med till Tandsbyn i lördags och träna. Det var skitkul men det gick inte så där överväldigande bra. Vi fick svåra markeringar och vi lyckades inte särskilt bra heller. Däremot slutade det riktigt bra. Vi fick göra några långa markeringar med ”Bumper Boy” och de gick kanoners. Slutet gott, allting gott sa matte.

Idag blev det träning för mej och Cindra uppe vid Bodtjärn. Bortsett från första dubbelmarkeringen tyckte matte  att jag skötte mej riktigt bra. Vi gjorde också några (dolda) dirigeringar, varav en var med störningsmarkerning. Ett närsök och en enkelmarkering med apportkastare på vattnet hann vi också med. Markeringen var rätt lång på blankvatten….. eller blankt, det gick stora vågor så det var väl inte helt lätt ändå. Hur som helst så var matte jättenöjd med det jag presterade idag! Hoppas det blir mera träning i veckan. Ha det! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − tre =