100715 Funderingar

 Greta berättar:

Igår åkte vi alla ner till gamla badplatsen och matte lade ut ett fält till oss. Det var rätt så knepigt, kalhygge mycket sten, djupa gröpper, ris och stora buskar som vuxit upp. Varmt var det också…. Hon hade lagt ut 16 dummisar och hon började max 5 m från utgångpunkten!!!!! Gissa vem som hittade den närmaste och när?

Det var faktiskt åldermannen Atte som kom med den som näst sista dummy. Ja, vi fick faktiskt jobba samtidigt alla tre. Husse och jag jobbade tillsammans och matte, Atte o Garbo. Garbo är föresten inte riktigt klok hon. Jag hittade 5, och då fick jag jobba minsann, Atte hittade bara 3 och Garbo hon hittade 8 stycken!!!! Hmmmmm…… fast husse tyckte jag var duktig i alla fall, så det så.

Sedan tog matte med oss ner till sjön så vi fick bada, men vi fick bada alldeles själva, inge jobb alls….. men det var skönt att få svalka sig lite.

Idag blev det ingenting, för Garbo, husse o matte åkte till Östersund mitt på da’n och kom inte tillbaka förrän långt över vår mattid. De hade uträttat en massa ärenden, bl a köpt en ”Springer” som de ska sätta på husses nya permobil och sedan ska JAG få följa med husse på lite turer runt om i området. Kul!!!

Garbo hade blivit exteriörbeskriven också, vad det nu är för något. Hon måste det för hon har inte varit på någon utställning och har hon ingen exteriörbeskrivning heller så får hon inte starta i elitklass säger matte.

Hoppas vi hinner ut och jobba lite i morgon för matte har förvarnat om att det kommer att bli alldeles lugnt för vår del under lördagen för då kommer 7 av Garbos valpar och hälsar på. Pucko ska också komma men han får hålla oss sällskap. Tjingeling, vi hörs! / Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 3 =