100607 Förberedelser

 Garbo berättar:

Matte har lite brått just nu. Hon säger att hon förbereder att mina ungar ska flytta och att det är bäst att jag också förbereder mej. Att hon är snål på maten beror på just det. Hon vill att jag ska sluta låta dem dia, de är stora nog att stå på egna ben för på torsdag börjar de lämna oss, en efter en. Jag tycker att de kan få snutta lite, nån gång ibland bara. Det är inte alltid, eller det är nästan aldrig som de får något, men de har ju behov att få suga lite. Jag måste ju också få vänja mej lite sakta, att inga kommer och tigger mat. Det är lite kul också att stå i centrum.

Många valpköpare kommer och hälsar på. De har lite bekymmer med att välja vilken valp de vill ha. De tycker att de är så lika så därför kommer de flera gånger på besök. Det är ganska bra det för då får både jag, husse och matte chansen att lära känna dem riktigt bra. Matte säger att hon tror att mina barn kommer att få de kanonbra i sina hem. Alla verkar vilja göra saker och aktivera både kropp och själ och är matte nöjd är jag nöjd.

Lite kul är det när de kommer också, för ibland vill de se hur jag är när jag jobbar. Då brukar jag få göra en två, tre uppgifter. Inga komplicerade men det är ju så KUL!!!!! Igår fick jag jobba lite när det var några här men matte tyckte att jag var lite väl het. Jag var steget före på en par grejer, bl a vid en markering. Då fick jag komma tillbaka och tänka över saken och sedan spikade jag tippeln. Kan jag hjälpa att det här är det roligaste jag vet, hela kroppen längtar tills det blir jobb på riktigt, inte bara smuttar…..

Ha de’! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − nio =