100615 Det saknas någon…..

 Garbo berättar:

Matte har hela tiden sagt att hon tycker jag är duktig med mina småttisar. Nu har jag nästan inga kvar, bara ”Stjärna” för Molly åkte i morse. Jag har hela tiden fått vara med och sett när de åker men idag fick jag nog en black out sa matte.

Vi var ute i valphagen, jag, Stjärna och matte och plötsligt kom jag på att det fattades någon. Jag trampade runt och luktade i luften och till slut fick matte låta mej sticka iväg. Jag letade på hela gården och så skulle jag in i hundgården och där gick jag runt och letade också. Jag hittade inget så vi gick in igen och det VAR nog så att Molly åkte i morse. Det är väl bara att acceptera det.

Det är ju väldigt bekvämt när de är borta men samtidigt är det också mycket tomt, det säger matte också. Matte har i alla fall lovat att jag ska få börja träna lite på allvar men först ska vi försöka få upp konditionen. Kanske får vi åka upp till tjärnen och simma lite idag, hoppas, hoppas, hoppas!

Jag fick i alla fall fånga lite frisbees men då kom grannens lilla vita  bjäbbare. Gissa vad jag gjorde då! Jag jagade bort den, den har inget här att göra så det så! Matte tycker att jag måste slappna av lite, det är inget att hetsa upp sig över om vi får besök. Matte kan fixa det i stället, det är lugnare så. Vi får väl se….. hon måste bli lite mer alert om jag ska överlåta det på henne.

Tjenixen på dixen! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 14 =