100616 Det blev bada av….

 Garbo berättar:

Det blev som jag hoppades, det blev lite bada av det hela i går eftermiddag. Vi åkte till Bodtjärn och matte hade med sig ”bollkastaren” så jag fick hämta ett otal bollar. Härligt! Vi hade förstås ”ravlappen”, Andina, med oss. Hon är ju en riktig ”ravlapp” för var än jag går så ska hon ju följa med. Det gjorde hon i går också. först rymde hon ur buren sin och skulle sitta bredvid mej när vi åkte dit. Det resulterade i att hon fick åka så hem också men hon somnade tvärt och matte fick väcka henne när vi kom hem.

När jag apporterade bollarna hängde hon också på förstås. Hon hoppade i andra gången jag stack iväg men hon vände direkt. Tuff är hon ändå för hon gjorde om det en gång till sedan. Tokfia, hon får väl se till att bli torr bakom öronen först. Hon tyckte att det var lite kallt men matte hade handukar med sig så det gick bra.

Matte säger att vi ska passa på att njuta av hennes sällskap mens vi kan, på söndag kommer hennes nya matte. Och det är klart, ibland känns det bra när hon kurar ihop sig intill mej.

Idag har det blivit lite mer frisbee och ikväll har matte lovat en riktig långpromenad. Vi får hoppas att inget kommer emellan då. Ha de’! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tjugo =