100622 I full frihet….

 Garbo berättar:

Nu har alla mina barn lämnat boet. Det känns som om jag har fått full frihet igen. Nu behöver man inte hålla koll på allt som händer runt omkring, ingen fara hotar mina barn. Känns som om de har fått bra hem också, jag har fått chansen att godkänna alla och det har jag faktiskt gjort. Jag har varit med och vinkat adjö till dem alla så jag vet ju var de är……

Matte saknar dem nog mera än vad jag gör men hon har lovat att nu ska vi satsa på oss. Träning kommer det att bli i mängder framöver. Den här veckan blir det nog träning bara hon och jag och så ska vi nog ut tillsammans med Haimon och Birgitta en tur också. Längtar…….

Ja Atte och Greta ska naturligtvis också få jobba lite, det har varit synd om dem också för lite eftersatta har de nog blivit säger matte och har lite dåligt samvete. Tur att det går att bada nu för det blir nog en hel del av den varan för att bygga upp kondisen på oss alla.

Ha de! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 8 =