100303 Händer inte så mycket nu…..

 Greta & Garbo berättar:

I måndags var jag, Garbo och Atte till veterinären och fick en spruta. Vet inte riktigt hur det gick till för veterinären och matte stod och pratade och pratade och pratade och om allt möjligt. Visserligen tog hon (veterinören) tag i först Attes nackskinn och efter en stund även mitt. Kanske det var handpåläggning bara, vi märkte då inget konstigt i alla fall. Sedan gick vi därifrån och så fick vi åka hem. Snopet!

I går tog matte med oss på en sparktur igen. Det är rätt bra sparkföre så det går rätt så undan i början, i alla fall tills vi vänder sedan blir det uppför, antingen svagt uppför eller också rätt kraftigt uppför. Matte säger att hon skulle önska att det vore tvärt om. Det är i alla fall jätteskönt att få sträcka ut ordentligt och jag, Greta är mycket tacksam när jag får göra av med lite överskottsenergi. Det händer ju inte så mycket nu och jag vill ju GÖRA något, att ingen förstår det? 

Hur som helst har det blivit lite mindra kallt men i morse hade vattnet till huset frusit. Det blir ju så sa matte, när det blir varmare går kyla djupare ner i backen. Hoppas de fixar till det under dagen annars blir det nog rätt så jobbigt framöver. Ingen får väl tid med oss heller då. Håll tummar och tassar att det löser sig! Vi hörs! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − åtta =