100306 Plötsligt händer det….

 Greta & Garbo berättar:

Dom brukar säga ”Plötsligt händer det”…. och det stämde faktiskt idag. Husse o matte skulle uppvakta Göran och Ann-Sofie för Göran fyllde år förra veckan och Ann-Sofie idag. Då fick vi följa med…… Vi trodde det skulle bli ännu en trist åktur bara men Halleluleja!!!! När de hade varit in och uppvaktat och fått kaffe o tårta så åkte vi iväg till ett uppplogat ställe med lite snöhögar och annat smått o gott.

Först fick jag, Greta göra en enkelmarkering sedan en dubbel och sist en dirigering. Det gick KANON! Husse var mäkta impad…… jag satt helt lugn, helt tyst, spikade allt och med ursnygga avlämningar. Det gällde ju att passa på att visa vad jag går för så kanske…… det blir flera gånger. Vem vet?

När Greta var färdig så blev det min, Gabors, tur. Jag fick göra en enkelmarkering som matte kastade, två dirigeringar som låg i linje med varandra men på olika avstånd, sedan en jääääätttelång och till sist en med stopp och vinkla av. Gissa om matte var nöjd med mej då? Håller med Greta, det gäller att visa sig på styva linan så kanske det blir lite aktiviteter framöver…..

Atte fick avsluta med en enkel och en dubbelmarkering. Även han skötte sig med den äran och trasslade inte som han brukar göra med avlämningarna.

Även vädret var riktigt bra idag. Ingen blåst, ca -6 grader och en härlig vårsol. Kan det blir bättre? Hoppas ni också har haft en lika skön dag som vi och att morgondagen blir lika härlig. Tjingeling! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − tre =