100311 Nu jäklar är det på G……

 Garbo berättar:

Nu jäklar är det på G sa matte när vi hade varit hos veterinären och gjort ultraljud. Det var som hon trodde och jag visste, en hel del valpar som trängs i min mage.

Vi gick in i ett rum och veterinären drog in en apparat med lite grejer på. Sedan smorde han in min mage med en massa klet och så fick jag stå stilla medan han drog en ”grej” över min mage och så sa han: ”Ja, det blir en stor kull i alla fall. Jag ska försöka räkna lite….. sex, sju, tja minst åtta….. Nå men för och vara säker säger jag minst sju valpar. Det kan ju försvinna någon också fram till valpning. Men MINST sju kan ni räkna med”!

Gissa om husse och matte är glada! Vi talade om det för Retus husse också och jag tror att han också är nästan lika glad som vi, han har ju tingat en parningsvalp.

Tjingeling/ Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tretton =