100321 Vilken härlig dag!

 Greta & Garbo berättar:

Igår fick vi äntligen jobba lite tillsammans med ”gamla träningsgänget”. Vi träffades på Anders jobb och de som var där var, förutom vi själva och Atte, husse o matte, så kom Ullis med Joy och Izi, Anders med Nellie och Sky, Mats o Barbro med Bixa o Aska. Aska hade växt jättemycket sedan sist och hon har fyllt  1 år nu så hon börjar ju bli ”stora damen” hon också.

Lite olika uppgifter blev det, för våra hussar och mattar bestämde vad vi skulle få göra. Alla gjorde någon form av dirigering och nästan alla fick göra en markering, enkel eller dubbel.

Husse var väldigt stolt över mej, Greta. Jag gick väldigt fint och försiktigt bredvid honom vid förflyttning (han hade ju bara kryckan och jag ville ju inte knuffa omkull honom) och sedan satt jag riktigt tyst och stilla bredvid medan några av de andra fick jobba. När det var min tur att skickas på linjetag så gick det lätt som en plätt med jättebra avlämning. Kul att höra att husse var nöjd och glad och så här såg det ut när jag satt passiv:

Jag, Garbo, fick göra dels två linjetag och dels två dirigeringar med omstyrning. Hmmm….. det märks att vi är ringrostiga sa matte. Linjetagen var det inga som helst problem med men omstyrningarna….! Vi hade långa avstånd också så det var inte helt lätt så det så. Jag fick också en dubbelmarkering och jag hittade bägge men de landade bakom en jättesnöhög så hur jag jobbade kunde inte matte se. Hon får väl lita på att det gick rätt så bra tycker jag.

När vi var färdiga åkte vi in till Östersund för de tvåbenta skulle på SSRK/JH:s årsmöte. Vi fick sitta i bilen vi, men vi var faktiskt riktigt trötta så vi låg och sov under tiden så det gick ingen nöd på oss precis. Vi hoppas bara att det blir mera av den här varan framöver men för mej, Garbos del, blir det ju en annan syssla som är mera aktuell säger matte.

Idag har vi varit på en ”bytur” med husse o matte och gått sakta, sakta! Inte såååå kul men matte har lovat att vi ska få gå en längre tur om en liten stund. Det ser vi fram emot. Ha en riktigt fortsatt härlig dag ni också! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − sjutton =