100330 Besökare

 Greta & Garbo berättar:

I helgen hade vi besök av både Pucko, Lady och Kitty. Lady o Kitty var ena riktiga busfrön, lagom stora för att kunna leka hur mycket som helst med varandra.

Nu orkade inte Kitty så väldigt länge, hon är ju bara 3 månader, så hon lade sig snart och sov. Lady däremot är ju äldre och har betydligt mera ork så hon försökte ju förstås att busa lite med mej, Greta, men tji fick hon.

Jag, Garbo, fick faktiskt vara i fred helt o hållet, vilket var rätt skönt. Jag har fullt upp med att hitta lagom fart när jag ska ta mej fram ändå. Nu får jag faktiskt vara inne med matte o husse om dagarna också. Matte är en liten fegis, för hon tycker att jag är så rund så hon är rädd att jag gör illa mej eller valparna i magen, om jag är ute i hundgården. Det är så lätt till att det blir något bus och så halkar jag eller nåt, säger hon. Jag misstycker inte förstås, för det är faktiskt rätt skönt att få vara inne och vara i fred när man vill. Jag älskar hundgården men nu är det faktiskt tryggare inomhus. Ha det! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 9 =