100331 Lite jobbigt är det…..

 Greta berättar:

Just nu är livet lite pest om jag får säga mitt. Lite jobbigt är det att allt kretsar kring Garbo, valpar, phu…. som om det skulle vara något märkvärdigt. Jag o Atte får tillbringa dagarna i hundgården utan Garbo, hon får vara inne  hos husse o matte minsann. Och när man är inne då….. Garbo får mera mat än jag. Orättvist! Men gissa vad? Jag kom på ett bra knep. Matte satt uppe på kontoret och husse, Garbo och Atte var i vardagsrummet och tittade på TV, då passade jag på. Husse o matte hade ätit Moussaka och då brukar matte göra i ordning dubbel sats och frysa in hälften. Nu stod det som skulle frysas in på diskbänken för att svalna. Då tog jag tillfället i akt och tjyvade de jag kunde. Tyvärr hörde husse mej så han kom haltande och mullrade något om att jag inte fick och att jag borde skämmas. Matte sa sedan att vi får väl ladda för det här går inte. Undrar just vad hon menar med det…… Tjingeling! /Greta

0 reaktioner på ”100331 Lite jobbigt är det…..”

  1. Mitt bästa tips är att aldrig ge upp, till slut orkar dom inte längre de tvåbenta dom blir fort trött! Och långsam!

    Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 10 =