100502 Ibland finns det lite rättvisa!

 Greta berättar:

Ibland finns det faktiskt lite rättvisa. Igår kom Birgitta o Haimon hit och JAG (!) fick följa med och träna och det trots att jag löpte.

Vi fick börja med två linjetag och Haimon fixade ju det lätt som en plätt men jag strulade till det på den andra och hade totalt glömt bort vad stoppsignal är. Med mattes hjälp fixade jag till det och matte sa att det var inte bara jag som var ringrostig.

Sedan fick vi göra markeringar. Birgitta tyckte jag var suverän och jag tror att matte också var nöjd med vad jag presterade. Haimon fixad också sina, dubbeln helt perfekt!

Vi fick avsluta med ett stort fält med 16 dummisar och vi körde varannan gång. Det gick skitbra för oss bägge och matte var hur nöjd som helst med mitt jobb. Haimon tog två små ”time out” på slutet men han jobbade på otroligt bra, speciellt med tanke på att jag löper också.

Matte trodde att jag skulle vara jättetrött för det var länge sedan jag jobbade så mycket men jag har så mycket uppdämd energi så jag har nog kunnat köra ett pass till likadant. Hur som helst så tror jag att matte får låna mej flera gånger för husse var nog också lite stolt över att jag skötte mej bra. Visserligen fanns det skönhetsfläckar, men vem har inte det?

Tjingeling! /Greta

PS. Garbo hälsar att  hon just nu mår prima och allt är väl med småttingarna. DS.

0 reaktioner på ”100502 Ibland finns det lite rättvisa!”

  1. Halloj Greta!
    Tack för senast. Fantastiskt vad bra vi är! Min matte var riktigt nöjd sa hon på vägen hem. Och jäklar vad du är bra på att pricka in markeringarna. Det blir med all säkerhet fler träningar för det vore ju förnämligt sa min matte om jag lyssnade lite bättre på informationen?? Men jag lyssnar till min inre röst som säger -det här klarar du själv Haimon-.Hälsa Garbo och pluttarna Vi hörs!

  2. Ja det var riktigt härligt att få vara ute tillsammans med dej. Att våra mattar dessutom tyckte vi var duktiga är ju också ett plus förstås. Vi får tala om för dom att ju mer vi får träna desto duktigare blir vi….. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + fyra =