100506 Rätt bra trots allt…

 Garbo berättar:

Vill bara meddela att just nu är allt rätt bra trots allt, peppar, peppar som matte säger. Jag känner mej rätt så frisk och stark och nu har matte börjat hjälpa mej med att ge ”de tio småråttorna” mat. Det innebär att egentligen skulle jag kunna luta mej tillbaka och njuta av tillvaron en stund….. men nu är det så att jag är hungrig jämt. Det innebär i sin tur att jag måste bevaka om det blir något över till mej sedan småttingarna har ätit. Hur som helst måste de städas lite för de har inte vidare värst bordsskick ännu. Jag får väl lära dom så småningom men matte säger att jag inte är den allra bästa förebilden. Jag dräller alltid vatten runt omkring mej och idag höll matte på att göra en rikgit vurpa i sina foppatofflor. Nu hade du tur att det inte var husse som klev i ditt söl, sa hon till mej. Jag tycker att de får väl se upp…. det får ju jag göra. Ha de’! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =