100508 Kampen om diskbänken fortsätter…..

 Greta berättar:

I morse gjorde jag världens fynd på diskbänken. Jag vet ju vid det här laget att jag inte får ta husses eller mattes mat som står på diskbänken…. MEN IDAG!!!! Jag hittade en hel skål med hundmat, mums tänkte jag. Det MÅSTE ju vara tänkt till någon av oss fyrbenta, finders keepers!

Nu stod det några glas och en sked på bänken också och matte, som måste ha hörsel som…. jag vet inte vad, hörde vad som var på gång trots att hon var uppe på övervåningen. Jag däremot, var så inne i att smaka av mitt fynd, som var hur gott som helst, mycket godare än det jag brukar få, så jag hörde inte ens att hon kom. Snacka om att bli tagen på bar gärning. Hugaligen vad hon skrämde mej. MEN vi får väl se hur länge det sitter i……. vem som är mest envis. För ni vet, mat det är mitt allra största intresse och har alltid varit. När jag skulle flytta hit till Fjällsta hade alla en ramsa som dom tyckte var så rolig eftersom jag var rund och trind redan då. Den löd så här: ”Ut och leta feta Greta” (det var inte husse o matte som kom på den dock)! Få se om jag lyckas blidka matte idag, ska försöka uppföra mej exemplariskt ett tag. Ha en trevlig helg! /Greta

0 reaktioner på ”100508 Kampen om diskbänken fortsätter…..”

  1. Jaadu Greta mycket får man ta bara för att man gillar mat. När jag var liten fick jag alltid gå ikoppel om vi skulle ut kring matdags annars sprang jag hem igen! Sägs det..struntprat tror jag. När har du löpt färdigt så vi kan köra några rundor på skogen?

  2. Hej Haimon!
    Jo du jag längtar tills det blir dags att träna igen. Matte säger att jag just nu är i början på höglöpet så egentligen så börjar jag väl på att bli färdig till nästa helg. Du får väl höra av dej för matte säger att det kommer lite folk nu och då men vi kan väl försöka tima det, eller kanske du kan komma någon kväll? Längtar…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =