100527 Det blir inte som man tror….

 Greta berättar:

Ibland blir det inte som man tror. Jag var säker på att jag var i onåd efter mina sista bravader men matte överraskade mej ordentlgit. Birgitta var hit och tittade på valparna och hon hade både Haimon och Tickan med sig. Gissa vad som hände då? JAG fick följa med matte och dem ut och träna lite. Jippi…. och så blev det. Jag blev lite övertänd och hade svårt att hålla huvudet kallt. Blev mest spring i benen men va då! Det var ju så kul!!!!

Som tack följde jag med Garbo och valparna ut i valphagen i går kväll. I alla fall i fem minuter. Jag brydde mej inte så mycket men jag visade i alla fall min goda vilja, men jag tycker nog att ”Som man bäddar får man ligga”. Hon kan faktiskt sköta dem själv…. Tjingeling! /Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − två =