100530 Man gör så gott man kan….

 Greta berättar:

Jag tänkte att jag skulle göra ett försök att vara foglig, snäll och hjälpsam när matte faktiskt tar med mej ut och tränar lite i bland, så i förrgår följde jag med Garbo och vildingarna ut i valphagen en stund på morgonen

De är ju inte riktigt kloka dom där! Gissa vad de gjorde? De försökte dia mej…… Jag visst inte riktigt vad jag skulle göra så jag stod kvar en liten stund…… Men det kändes faktiskt rätt otäckt så jag tänkte: Bättre fly än illa fäkta! Jag vet ju inte riktigt vad jag FÅR göra så det var bäst att dra därifrån. Nä jag tror att Garbo få sköta det där alldeles själv. Jag håller mej nog till att försöka få lite tid hos matte och hålla på med något som är kul istället. Ha en trevlig morsdag i alla fall, får väl önska det till Garbo också förstås! /Greta 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =