Det är inte lätt…..

 Greta berättar:

Det är faktiskt inte lätt att vara Greta just nu. Alla är lite missnöjda med mej…… Garbo har två mornar tagit med mej ut i valphagen när småttingarna fått gå ut. Hon tror att jag tänker hjälpa till att sköta om och uppfostra alla dessa marodörer! Näe, det kan hon göra själv när hon har ställt till det så. En snabb flukt och lukt i valphagen och sedan bär det iväg in igen. Där är det mycket trevligare för valparna få ju äta i hallen och när matte o Garbo tar med dem ut så finns det alltid lite mat kvar på golvet som jag kan städa upp. MEN tror ni att någon blir glad för det? Matvrak, säger matte med en smått förtörnad röst.

I morse blev hon riktigt arg på mej… matte alltså. Hon gjorde i ordning maten till valparna, ställde ner den i hallen, öppnade grinden till valprummet och blåste två signaler. Det var ju även startskottet för mej men jag väntade tills alla valparna var på plats men då stack jag fram och trängde undan några vid den mindre ”karusellen”. Det var INTE populärt ska jag säga. Matte fick tag på nackskinnet och bar mej till köket där hon burdust släppte ner mej och läste lusen av mej….. Men vad då, det är gott med mat, så när hon vände ryggen till så försökte jag smyga ut till hallen igen. DET skulle jag inte ha gjort….. Nu är jag utestängd från möjligheten att ens få titta på när småttingarna äter. Det ÄR faktiskt inte lätt….. /Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 11 =