101001 Ibland är jag den ”gudomliga”!

 Garbo berättar:

Ibland är jag Garbo ”den gudomliga” säger matte. Idag var en så’n dag. Vi var och ögonlyste i Östersund på kennelklubben hos veterinär Nils Håkansson. Jag uppförde mej exemplariskt, lät de droppa mina ögon, brydde mej inte alls i alla de andra hundarna, lät matte lyfta upp mej på bordet och satt som ett ljus när veterinären tittade i mina ögon. ”Är du världens finaste du, frågade han. Ja, du är världens finaste sa han!” Tror att han menade att jag var väldigt duktig som satt och lät honom titta bäst han ville. Han berättade för matte att jag bar på ljusa anlag, det såg han i mina tjusiga ögonbottnar. Matte berättade att jag har en gul pappa så det stämmer precis det.

Det bästa med ögonlysningen var nog att han inte hittade någon prick på ögat. Förra gången jag ögonlyste påstod de att jag hade främre y-sömskatarakt för jag hade en prick i ena ögat. Nu fanns det ingen så jag är konstaterad fri från PRA, RD och katarakt! Gissa om matte är glad….?

I morgon kommer några av mina valpar och några presumtiva valpköpare. Ska bli skoj! Ha skoj ni också! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =