101006 Kul med barn…..

 Garbo berättar:

Några av mina barn brukar komme hit och träna lite mest varje vecka men jag får ytterst sällan tillfälle att träffa någon av dem. Igår kom Potifar hit och för en gångs skull fick jag följa med ut när det var träningsdags. 

Jag måste säga att det faktiskt är kul med barn….. Matte tycker att jag är rätt dålig på att markera, har jobbat jättemycket med det men Potifar var suverän! Hoppas det håller i sig. Han fick tre stycken enkelmarkeringar med ökade svårighetsgrader. Svårigheten på både terrängen och avståndet stegrades men han fixade det galant, var suveränt duktig på avståndsbedömningen (min svagaste punkt).

Jag fick också en dubbelmarkering med dold kastare. Den första blev det lite problem med, jag såg Mauds vita handskar när hon kastade så jag missade själva apporten. Vi gjorde om det utan handskar och då blev det spik på…….

Sedan lade de ut ett relativt stort fält med Potifars mått mätt men ett litet med mina mått mätt. Tretton dummisar lades ut och de yttersta fyra var minidummisar. Potti fixade snabbt in 6 stycken, jobbade riktigt, riktigt bra! Sedan fick jag ta över och 6 kom in snabbt och galant men den kvarvarande 7:e var svår att hitta…

Hur som helst känns det skönt att se och höra att den ”nya generationen” verkar bli riktigt duktiga. Det värmer ett modershjärta<3 /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =