101009 Skillnad på vad man tycker är kul!

 Greta berättar:

Jag har upptäckt att det är skillnad på vad man tycker är kul….. i alla fall mellan två- och fyrbenta. Igår morse hittade jag en för länge sedan glöm höjdpunkt…. Svampar som luktar såååååååå gott så man kan bara inte låta bli att rulla sig i dem. Mmmmmm, underbart!

Tyvärr varade det inte så länge…. ni skulle ha sett mattes min när hon såg mej. Hon tyckte inte det var varken vackert eller att det var en god parfym när jag hade gjort ”en krage” av dessa underbara dofter och dito svamprester. På med kopplet och så höll hon mej på en halvmeters avstånd. Jag vill inte ha något sånt på mej, sa hon. Sedan bar det av in i duschen. Det var iof rätt skönt men jag skulle gärna ha velat ha min krage kvar. Jag tänkte i mitt stilla sinne att jag vet ju var svamparna finns så vid första bästa tillfälle så….

Tror ni att jag har lyckats? Näää, nu blir det koppel på säger matte. Fy attan vilket påfund alltså. Får väl uppföra mej exemplariskt ett tag så kanske hon glömmer….. men inte jag, jag lovar! / Greta

0 reaktioner på ”101009 Skillnad på vad man tycker är kul!”

  1. Halloj Greta! Jag får också gå med kopplet på bara för att jag råkar veta om att det finns lite slaktavfall en kilometer härifrån! Tråkigt tråkigt!

  2. Om man uppför sig exemplariskt så går det fort över…. jag har börja delvis få gå utan koppel… väntar nog tills det är riktigt fritt fram. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 17 =