101024 Kul att få röra på sig men….

 Garbo berättar:

I går var det äntligen dags att jag skulle få röra på mig. Matte skulle ut och ”reka” för valpkursen och då fick jag och några dummisar följa med. Jag var naturligtvis ivrig, det är ju en evighet sedan jag fick jobba riktigt men men.

Matte var en aning disträ, hade nog tankarna på annat håll misstänker jag. Hon lade ut ett fält på sex dummisar plus en dirigering. När jag hade plockat in fyra (det gick lite trögt i början) så bröt hon och jag skulle ta dirigeringen. Inte hittade jag någon inte. Matte satte ner mej och kom halvvägs ner till mej och vad händer. Jo, förlåt lilla gumman sa hon. Jag skickade dej till fel ställe, inte konstigt att du inte hittade den…… Hmmm.

Inte nog med det, när vi kom tillbaks till fältet plockade jag snabbt in de återstående två men hon skickade mej en gång till. Jag letade och letade och letade och hittade inget. Då först kom hon på det! Det fanns ju ingen mer….. Hon hade tänkt bryta efter tre men eftersom det gick lite trögt i början fick jag hämta fyra men det hade hon glömt……

Jag fick en ”gladapport” istället precis som om det skulle förlåta att hon inte tänker sig för. Som tur var hade hon lagt ut en ny dirigering medan jag letade på fältet och den gick kanoners…. Virrhöna!!! 

Idag kommer några av mina valpar på kurs men tror ni jag kommer att få träffa dom? Nä då ingen risk….. fast kanske Potifar ändå…. vi får väl se hur det går. Nej nu vill Greta säga några ord också. Tjingeling! /Garbo

 Greta berättar:

Matte hade lovat att jag skulle få lära mej viltspår och det var meningen att det skulle ske senast förra veckan men hur tror ni det blev? Jo måndagen gick inte för det dök upp en massa andra saker så dan gick utan att hon hann ut och lägga spåret. Tisdag var det så fint väder så hon måste passa på att putsa fönster men på onsdag var det dags…. trodde hon.

Onsdag morgon hade det snöat, dessutom måste hon till stan och uträtta en massa ärenden. Sedan dess har det varit lite snö på marken så hon tycker att vi ska vänta. Den första snön brukar alltid försvinna innan det blir RIKTIG vinter säger hon. Jag undrar det jag….. Jag väntar och väntar och väntar. Ha de! /Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =