100913 Det knatar på med både det ena och det andra….

 Garbo berättar:

Nu har jag äntligen löpt färdig säger matte. Vi var iväg och tränade lite dirigeringar i ”labyrinten” idag och matte blev hur nöjd som helst. Sanningen å säga så skärpte vi oss bägge två. Matte sa att hon kände på sig att det skulle gå bra för vi har ungefär 1 km som vi går fot först och jag var väldigt uppmärksam på matte. Mina hormoner har ju spökat lite på sistone så hon brukar kalla mej för yrhöna men INTE idag. Här kan ni få se lite bilder från vår träning:

Här finns lite olika alternativ på ”normalavstånd”…..

Här är det längre avstånd och inte nog med det…. hon är en riktig ”luring” för först har jag fått hämta någon vid någon av de andra ”efter vägen” men den gubben gick inte, jag var beredd på något lurt….

… så här kommer jag med dummyn!

Här gäller det också att matte skickar mej rakt och att jag springer rakt fram…….

… och det gjorde vi så klart!

För övrigt så fick jag träffa en mycket trevlig herre i går. Matte säger att han kommer med största säkerhet att bli
pappa till min nästa valpkull. Jag tyckte han var stilig så jag ställde mej in lite, lade mej på rygg och talade om för honom att jag gärna vill träffa honom igen. Matte kommer nog att berätt mera på hemsidan så småningom.

För övrigt var tre av mina valpar hit och tränade igår. Jag fick inte träffa dem men jag kände lukten av dem…..

Nä nu ska jag njuta av det vackra vädret en stund, solen skiner ju! Chao! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − tretton =