110403 Det finns fördelar också!

 Garbo berättar:

Just nu tycker jag att det är riktigt jobbigt… men det finns också fördelar. Matte är så mån om att jag ska ha det bra så jag kan töja lite på gränserna nu, känner jag. När vi är ute så kan jag slå dövörat till utan att det direkt gör något. Ja du e som du e du, tjockisen, säger hon och stryker mej över huvudet i stället för att bli arg.

Jag har lite svårt att äta som jag ska, det är lite trängsel om utrymmet kan man säga, men mycket beror på att jag inte är överförtjust i den mat hon serverar heller. Det är någon specialmat för tikar som väntar valpar men jag tror inte så mycket på det där. Den är inte riktigt smaklig tycker jag. Då hittar matte något i kylskåpet som hon blandar i som smakar lite bättre men jag töjer på gränserna där också. Det går bara en gång, är det samma frestelse nästa gång… ja då skiter jag ju i att äta och så blir det något nytt nästa gång…

Egentligen skulle matte o husse ha varit och titta på när Ilo (Amamus Gallinago Stricklandii) tränar, har varit bestämt sedan någon vecka. Nu blev det inte så för matte ville inte lämna mej ensam hemma och inte ville hon att jag skulle följa med heller. Lugn o ro är vad du behöver nu säger hon. Vi åker och tittar en annan gång istället. Ja, som ni hör så lindar jag matte runt ”lillklon” just nu.

Det blev lite pyssel med både mej o Greta istället. Lite kloklippning och kolla av öron, tänder och diverse. Husse passade på att ta ett foto när jag låg på golvet och myste av mattes behandling. Så här såg det ut:

Tyvärr syns det inte riktigt hur tjock jag är tycker matte….

Idag fick Greta följa husse på årets premiärtur, med Permobilen, jag premiär för Greta alltså. Husse har ju varit ute tidigare men utan Greta. Gissa om hon tyckte det var kul då! Själv fick jag följa matte och ströva runt på tomten lite medan matte plockade hundskit….

Greta kommer att göra ett eget inlägg i dag, hon ansvarar ju för tävlingen som vi har och några nya gissningar har kommit idag. Gör slag i saken du också! Gissa på vet ja! Själv har jag ju mina aningar om hur det ligger till men det säger jag inte. /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 1 =