110412 Bara jag igen…

 Greta berättar:

Det är bara jag igen… Jag har lite lite att sysselsätta mej med just nu. Allt kretsar kring Garbo och Garbos valpar och jag blir nästan bortglömd. Hmmm, är det rättvist det? Matte säger att det är inte riktigt sant det men det beror ju lite på hur man ser det.

Igår var husse på lasarettet för att få en skena till långfingret på hans sämre hand så det blev ingen tur med permobilen. Däremot var Emelie här (hon har varit här sedan i fredags kväll) för hon är vår ”lilla kennelflicka”. Hon ska komma och hjälp till lite när valparna blir lite större så hon har fått vara med ända sedan det började. Hon följde med när Garbo gjorde sitt ultraljud också.

Hur som helst så tog hon med mej på en ”bysväng” igår. Gissa om jag njöt! Det gjorde Emelie också för hon skröt över mej när vi kom hem. Hon tyckte att jag gick så fint och hade en så härlig stil. Matte säger att det beror på att jag har fått träna med husse när han kört permobil.

Idag blir det nog en långtråkig dag för husse ska iväg på sjukgymnastik så han varken hinner eller orkar iväg med permobilen och matte lär väl inte heller ha tid för mej och några extra turer….. Föresten så regnar det också, en trist dag för en Greta alltså. Ha det! /Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fyra =