110414 Stort Grattis…. och lite annat!

  Greta & Garbo berättar:

Vi vill naturligtvis gratta alla ”Beckasinerna” på 1-årsdagen! En stor extraslick på nosen från mamma Garbo. Tänk att det gått ett år redan!

Minns ni?

Jag, Greta, tänkte berätta att husse och jag gör ”byturer” nu. Igår var vi till Tavnäs och husse hälsade bl a på hos några bekanta och idag har vi varit ner till Dalhemsviken och vänt. Det är så skönt att få sträcka på benen och röra på sig lite. Det blir ju inte särskilt långa morgonprommisar numera för matte har så mycket annat att stå i så hon hinner helt enkelt inte. Då är det skönt att husse har tid med mej. Han tycker att det är lika roligt som jag för jag sköter mej exemplariskt säger han. Så här kan det se ut när vi drar iväg:

Här har jag fått på mej selen, det brukar matte hjälpa till med…

Sedan får jag vackert sitta kvar medan husse……

…först går ut genom dörren

Sedan går jag fint bredvid husse (för enkelhetens skull på höger sida, kryckan ni vet)

Sedan bär det iväg…. jippi!!!

Ha det! / Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × ett =