110804 Det bättrar sig…

 Piga berättar:

Idag känner jag mej helt återställd i magen. I morse fick jag lite vanlig mat blandat med köttförs, keso och ris och det gick bra så när det var dags för mitt middagsmål så fick jag nästan full dos hundmat och lite ris. Matte sa att det blir samma sak i kväll. Äntligen! Om ni bara visste vad hungrig jag varit…

Idag var matte ledig från bortajobb så jag trodde jag skulle få ”rå om henne” lite men pyttsan. Hon måste in till Östersund och fixa fågel till valpträffen och det var väl okey men sedan var det en massa andra ärenden också. Det tog lååååång tid och inte blev det fixat heller. Hon var inte på världens bästa humör kan man säga. Dessutom skulle hon ut och träna med mamma Garbo hade hon tänkt men då blev det åska och störtskur.

Puss på er! / Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − åtta =