110813 Mitt rätta jag…

 Piga berättar:

Matte säger att jag börjar visa mitt rätta jag… Hmmm, undrar vad hon menar med det. Jag som är så timid och snäll? Oftast lägger jag öronen bakåt och försöker verkligen lyssna och förstå vad matte säger.

I morse sa hon det igen. Jag fick ett tuggben för mina tänder kliar så förbaskat så jag måste få tugga på något, och det är ju så klart okey. Men nu fick Greta ett malt tuggben och de är ju så himla mycket roligare för det går så fort att tugga sönder. Jag snöt det ur munnen på Greta och så måste man väl få göra? Har hon velat ha det kvar har väl HON kunnat säga något men det gjorde hon inte. Däremot matte då! OJ vilken reaktion. Jag sprang under bordet och försökte ändå behålla det men hon är ju snabb alltså….. När hon tog tillbaka det så tittade hon stint på mej och så sa hon: Man får nog se upp så du inte blir ”ett hår av hin” du. Hmm, jag förstår inte riktigt vad hon menar men det lät inte så bra. Får kanske se upp lite och försöka höra lite bättre, som jag gör när vi går ut och tränar?

Igår tränade vi en sväng med koppelträning och senare under dagen inkallning och stadga. DÅ är matte jättenöjd med mej alltså. Kan ju iof tycka att då kan hon väl ha lite överseende med att jag faktiskt HAR en egen vilja också ibland men näe då! Allt ska vara på mattes villkor. Det är tydligen vår lott i livet det! Att lyssna på andra alltså, suck.

Puss på er! Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =