110823 Huvva

 Piga berättar:

Huvva vad tråkigt det är när inte magen är i ordning riktigt. Hoppas det har gått över tills i morgon. Det är iof inte värre än att jag äter som vanligt men ändå…

Idag fick jag i alla fall var med och träna lite när matte och Garbo skulle ut. Tänk vad roligt det är att göra något med dej, gumman, sa matte. Tänk att jag tycker också att det är roligt.

Idag fick jag göra två markeringar där de landade i högt gräs. Matte och husse är riktigt imponerade av min envishet. Jag letar tills jag hittar och dessutom håller jag mej i rätt område säger dom.

Det tråkigaste att träna är nog att gå i koppel. Jag tror matte tycker det också som tur är så det blir inte alltför ofta. Nu måste vi ta oss i kragen och träna lite mera säger matte…. men så blir det inte, i alla fall blir det fortfarande rätt sällan. Jag får däremot träna på att inte gå före matte när jag är lös och vi går ut för att rasta allihop. Det brukar gå rätt bra för Greta & mamma Garbo gör ju också det så då gör jag som dom, för det mesta i alla fall.

Idag höll jag på att skrämma slag på husse och matte. Dörren ut till hagen är för det mesta öppen och det var den i kväll också för det har varit rätt varmt väder. Då går jag ut och in som jag vill och när husse satt och tittade på TV och matte stod och strök kläder, så var jag ut en liten sväng. Något skrämde mej så jag rusade in med raggen på ända och skällde, riktigt grovt till och med. Matte följde med mej ut men hon kunde inte se vad jag blev rädd för och inte kunde jag tala om det heller. Nåja, hon kan gott ha något att fundera över hon också.

Nähej nu är jag riktigt trötter. Natti, natti och puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − nio =