110829 Träningshelg… vad får man då göra?

 Piga berättar:

I helgen fick jag vara med när ”Beckasinerna” hade en träningshelg. Om ni vill veta vad jag tycker så är det mycket överskattat. För min del innebar det bara väntan… på ingenting! Ibland fick jag sitta med ute men vad hände då? Jo, jag fick sitta där och titta på tills jag blev less på det och rullade ihop mej och sov en stund.

Den enda ”action” för min del var att igår, alltså dag 2 vid lunchtid fick jag hämta en, säger en, kråka…. Hmm, är det så här det går till när man har träningshelg så är det då rakt inget att hetsa upp sig för. Matte tyckte däremot att jag var jätteduktig och skötte mej hur bra som helst. Vad då duktig? Jag gjorde ju inget! Nä, just det, sa matte…. Konstig knopp hon är va?

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 20 =