111217 Äntligen lite kul…

 Piga berättar:

Äntligen händer lite ”kuliga” saker här i huset. Idag kom Ronja, min halvsyster, och hennes matte. Ronja ska vara hos oss till strax efter nyår. Vi fann varandra omedelbums. Det är ju några månader sedan jag träffade henne och då var jag ju rätt så liten så vi fick inte busa som vi ville. Nu är vi däremot jämtstora, fast det syns inte på de foton som matte tog, konstigt nog.

Vi är i alla fall i samma höjd. Ronja är nog lite kraftigare än mej men så ska de vara säger matte. Hon är ju ett helt år äldre.

Matte tog med oss på en skogstur och gissa om vi hade kul då! Greta & Garbo fick inte följa med. Garbo har nog ont i bakdelen för hon gruvar sig för att hoppa upp i hundsängen och gå upp för trappen. Kanske är det L7S1-syndromet? Greta har också haltat när hon vilat på kvällarna så nu har matte bestämt att det blir inget mer ”snöröj” för varken Greta eller Garbo på ett tag. Vi avvaktar med veterinär tills vi ser vad vilan och Ascorflex ger säger matte. Hur som helst, när vi kom hem så fick vi (jag o Ronja) sätta oss utanför ”Hilton” och ta lite kort och så här blev det:

Jag till vänster och Ronja till höger…

… även här fast bilden ljuger. Vi är faktiskt mera lika varandra i verkligeheten än vad matt lyckades fånga på bild. Kanske kommer det fler bilder vad det lider…. Vi har ju lite tid på oss.

Just nu ligger jag, Ronja och Garbo på golvet bredvid matte och har det skönt medan matte hjälper mej skriva detta. Egentligen skulle vi ha tagit ett kort sa matte, men kameran är nere så innan den kommer upp har vi nog flyttat på oss.

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + fyra =