110216 Att röra på sig

  Greta & Garbo berättar:

Ja matte gör det hon kan för att leva upp till sitt löfte om att vi ska få röra på oss så mycket som det bara går men ibland blir det inte som det är tänkt i alla fall. Igår gjorde vi en längre hundpromenad där vi fick göra lite som vi ville. Nu ville vi inte så mycket för vi trodde matte skulle ha något kul i bakfickan men se då bedrog vi oss allt….

Idag blev det lite samma visa. Det blev en hundpromenad, inte så lång för det var meningen att matte skulle iväg och jobba mycket tidigare idag. Till skillnad från i går så hade hon dummisar med sig, till vår stora glädje kan vi tillägga. Det blev en del längre linjetag efter skoterspåren och lite stopp för mej Garbo. För mej, Greta, blev det också långa linjetag men jag fick också träna mej på att sitta lös medan matte körde Garbo. Det är liiiiite svårt och det går inte så många gånger eller långa stunder men skam den som ger sig säger matte.

Vi fick också göra några sök efter minidummisar i snön och det gick riktigt bra. Kul är det i alla fall! När vi vänt och var nästan hemma ringde telefonen och då var det mattes jobb som talade om att det blev en ordinarie start för jobbet idag också…. synd att hon inte visste det tidigare, då hade vi kanske fått jobba mera…. MEN man får väl vara glad åt det lilla<3

Ha en bra dag! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =