110220 Sundsjön i solsken!

 

Greta & Garbo berättar:

Igår fick ut på en riktigt härlig sparktur. Husse följde med för en gångs skull också. Han fick sitta på sparken, vi på var sin sida och matte vid styret som vanligt. Vi skulle åka ner till Fjällsta badplats för att ge oss ut på en tur på sjön, jag inte husse då för det hade nog blivit lite för jobbigt åt oss alla. Han steg av vid avtagsvägen ner till badplatsen och knatade hemåt och vi mötte upp efter sjöturen.

Husse var nog liiiite rädd när vi satte iväg nerför backarna men allt gick bra. Matte har bra skor att bromsa med så det var bara för honom att slappna av.

Så här såg det ut strax innan husse lämnade oss:

Det är jättehärligt med de vita vidderna och när man kan springa lite som man vill. Se själva vad härligt det var:

Det gäller att ge gärnet så länge man kan tycker jag, Garbo. Snart nog får jag hålla mej till valplådan….

Här tävlar vi om vem som kommer först!

När matte blåser stoppsignal stannar jag, Garbo, så det rycker om tassarna.

Vi mötte också en och annan skidåkare som också ville njuta av det fina vintervädret.

Om man tittar riktigt noga kan man se en liten prick ute på isen…. det är fiskare och det fanns flera sådana också! Vi fick i alla fall inte springa fram hälsa på, varken skidåkarna eller fiskarna men det såg intressant ut, i alla fall dom som fiskade.

Vi hoppas naturligtvis på en lika skön tur idag men det kanske blir lite övningar i stället. Solen håller sig borta idag och då är sjön inte lika härlig tycker matte.

Tjingeling! Greta & Garbo

PS. Matte säger att det är något knas med formatet och har ingen aning om vad det beror på. Hon har i alla fall inte tid att göra om allt så ni får hålla till godo ändå DS.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 6 =