110713 Hmmm…. det här med att vara (för) liten!

 Piga berättar:

Husse o matte hade arrangerat ett kennelläger för 1-åringarna, Beckasinerna. Jag fick som tur var äran att följa med så jag får känna mej hedrad sa matte. Ingen av helsyskonen var med för de ska få en egen en-dagars-träff i augusti istället. Jag hade varit bortlånad två dygn innan för matte hade varit på ett träningsläger för egen & Garbos del. Jag & Greta hade fått bo hos Kicki & Sally. Gissa om vi hade det bra då…. Det gör vi gärna om, bägge två.

Hur som helst, ni kanske undrar vad jag sysslade med under lägret? Passivitetsträning! Det var allt för mej…. förutom att jag fick hämta två tennisbollar i vatten på lördag då det var så varmt som tur var. Annars såg det ut så här:

Ligger & sover ute fredag eftermiddag….

Spanar ut fredag em före middag ….

Ligger o vilar under bordet fredag kväll, är ingen fyllehund dock….

Undarar om jag får jobba något lördag eftermiddag….

Ligger & sover under bordet lördag kväll….

Fick träffa några halvsyskon under helgen och det här är Kiska

Som ni ser så är det inte så lätt att heta Piga på kennelträff. Det gäller att höra vad matte säger och så värst många tillfällen till roliga aktiviteter var det ju inte. Du får vänta till nästa år säger matte. Tja…. lite sugen blev man allt när man såg vad alla andra fick göra!

Puss på er!/ Piga

PS. Matte har ”stulit” några av fotona från både Ulrika Ebenhard och Ellen Hove och hoppas att de inte har något emot det. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 6 =