110718 Busy,busy!

 Piga berättar:

I söndags fick jag åter igen besök av en broder. Denna gången var det Zigge (Amamus Sterna Eleganss) med husse och matte som kom. Jättekul! Vi busade en hel del och våra hussar och mattar försökte fika lite men de borde ju veta att sitter de runt ett bord är det där vi vill vara. Mao det blev kaffe lite här och var men jag tror att de mest bara skrattade åt oss för vi hade ju så kul.

Zigges husse o matte ville också få träffa halvbrorsan Potifar (Amamus Gallinago Imperalis) som bor hos oss när hans flock är på semester. Även vår mamma Garbo fick hälsa på Zigge. Jag tror jag ska låta fotona tala för sig själva:

 

Zigge & hans husse Pär-Erik

Här är det fullt i bus… det är jag som ligger i underläge

Vi kunde förståss inte låta bli att pussa lite på varandra också

Ibland blev vi trött och vilade oss lite

Här har Potifar och mamma Garbo gjort oss sällskap en stund

Här får Zigges matte Kicki en rätt så påträngande uppvaktning av Potifar. Han har också ”fladdrande” tunga….

När de åkt var det jag som slängde mej in i buren och tvärsomnade. Kul var det att få leka med någon som är jämnstor men det tar på krafterna…

Matte lyckades inte ta något foto där vi satt bredvid varandra, vi var nämligen lite upptagna med att busa…

Matte berättade att Lizzy (Amamus Sterna Repressa) också vill komma och hälsa på så nu har jag något mer att se fram emot. Det är jätteskoj att få träffa sina syskon och speciellt kul ska det blir att få träffa en syster, det har jag ju inte fått gjort ännu.

Just nu har vi ”Stockholms- & Gnestafrämmat”. Det är husses syster Monica & bror Kjelle med respektive och de har med sig två katter (syster) men jag har inte träffat dem ännu. Hans bror har med sig två barnbarn, Fanny och Filippa. De har jag däremot träffat och de är jättesnälla.

Nä nu har jag inte tid längre, puss på er! / Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + fyra =