110728 Gott humör!?

 Piga berättar:

Jag vill gärna hålla matte på gott humör men ibland händer det olyckor…. Igår morse gjorde det det igen. Jag hann helt enklet inte ut när jag skulle kissa morgon. Jag vet att matte blir lite olycklig då så jag försöker så gott jag kan. Här om dan, när Lizzy var här och hälsade på, så sa matte att jag var jätteduktig. Vad hände? Jo, jag glömde alldeles bort mej, trodde vi var småttisar igen så då hände också en olycka. Hmmm, två olyckor inom en vecka… inte bra säger matte. Jag är ju stor nu, snart 4 månader så det går inte an.

Hur kompenserar man det här och håller matte på gott humör då? Jo, man sköter sig väldigt bra vid koppelträningen, är lugn och fin när jag får hämta en dummy och är dessutom mycket uppmärksam och jobbar väldigt fint när man ska lokalisera den. Dessutom gör man som matte säger i övrigt. När matte lägger ner en dummy och säger att vi ska gå lungt och fint därifrån så gör man det. Dessutom sticker man iväg som en pil och hämtar den när matte pekar och säger framåt (ska visst vara början på att göra ett linjetag vad nu det är för påhitt). DÅ blir matte god och glad! Ett litet tips bara…

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 1 =