110621 Skrämselhicka

 Piga berättar:

Igår fick både jag och matte skrämselhicka…. men för att göra en kort historia lång tänker jag berätta hur min dag var från början.

Matte börjar bli rätt nöjd över mej och min förmåga att göra både ettan och tvåan utomhus. (I morse hände dock en liten olycka med det var faktiskt mattes fel och inte mitt, hon är lite för trött och långsam på morgonen.)

På förmiddgen fick jag, Ronja, Greta & Garbo följa med upp till Bodtjärn för att bada lite. Jättekul!! När jag kom hem var det skönt med en riktig tupplur. Eftermiddagen innebar mat, lite lek med Ronja och mera sömn, det gäller att ladda batterierna när man kan.

På kvällen var Ronja och jag ute i hagen, det var rätt varmt och skönt och vi småbusade lite med varandra. Vi hade ett gummiben som Ronja retades med och som jag försökte ta. Matte o husse höll lite uppsikt på oss även om de inte tittade hela tiden för det gick rätt lugnt till.

Plötsligt, när husse o matte hade slappnat av lite, kom jag inrusande och skrek för full hals. Matte fick skrämselhicka, precis som jag! Matte trodde först att jag hade gjort illa mej men förmodligen hade Ronja fräst ifrån åt mej och jag hade inte varit beredd på det. För säkerhets skull gick matte igenom mej från topp till tå så att jag inte hade gjort illa mej men kunde inte hitta nåt sådant. Det mest troliga är att jag blivit åthutad och inte varit beredd på det. Jag har ju lite svårt att förklara vad det var men som matte sa, huvudsaken att det inte var något fysiskt fel och det ser inte ut som om jag tagit skada på något som helst sätt, varken fysiskt eller mentalt. Ronja och jag är fortfarande bästisar och vill gärna vara i sällskap av varandra. Kommer att bli tomt när hon åker…

Nu laddar jag för en ny dag och nya tag. Tyvärr är vädret dåligt med en hel del blåst och risk för regn. Hugaligen vad tråkigt! Hoppas på en bättre dag i morgon. Puss på er! Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =