110622 Greta & Piga berättar

 Greta berättar:

Huvvaligen vad man kan få utstå ibland! I går morse var matte mycket orättvis mot mej. När de andra fick mat fick jag gå och lägga mej hos husse. När jag kom ner igen så fick jag heller ingen mat. Då lade jag mej på Pigas fäll i köket och tro det eller ej, hon fick också ligga bredvid mej… eller rättare sagt hon hade t o m huvudet på min rumpa. Matte sa att det var kors i taket, hon trodde aldrig att det skull hända. Ibland kan man överraska alltså. Så här såg det ut:

Men det var ju inte över med det här. Vid 10-tiden fick jag följa med matte till veterinären. Efter lite prat och så så fick jag en spruta som jag blev jättetrött av så jag somnade. Matte sa att hon hade åkt hem för det tog ca 1 timme att dra ut min trasiga framtand.

När jag vaknade var jag ganska groggy men matte var ju där så det gick bra. På kvällen fick jag lite ont men då fick jag en tablett av matte så det blev rätt okey igen. Mat fick också när de andra åt. Känns lite konstigt i munnen men matte säger att det tar någon vecka och sedan är allt som vanligt igen. Får väl tro på de då!

Nu vill Piga berätta lite också så jag säger bara tjingeling! Greta

 Piga berättar:

Som ni ser så har jag det rätt bra. Ronja leker med mej, mamma uppfostrar mej och Greta tröstar mej… Kan man ha det bättre?

Dessutom har jag fått ett alldeles nytt halsband som jag får ha på mej dagtid för att vänja mej vid att ha något kring halsen för snart ska vi öva att gå i koppel. Det har jag sluppit hittils men snart är smekmånaden över säger matte.

Hur som helst, på morgoenen föjer mamma Garbo och jag med matte och hämtar tidningen som jag tidigare berättat. Nu finns det även lite bilder på det. Garbo bär ju tidningen men jag har en liten plastgrej ännu så länge…:

Här sitter vi och väntar medan matte går över stora vägen och hämtar tidningen.

Här bär vi ”posten” hem till dörren. Matte tycker vi är duktiga… särskilt jag, så det så!

Puss på er!/Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − tolv =