110628 Rapport från oss alla tre

 Greta berättar:

Jag vill bara berätta att läkningen av såret i munnen ser ut att gå precis som de ska. Härligt, för jag längtar till att jag slipper gå i koppel och ha matte som säger att jag inte får äta gräs. Det som är så mumsigt!

Igår fick jag följa husse på en tur med premobilen. Hoppas det blir något sådant idag också men risken är liten, kanske lite större chans på en badtur? Vi får se hur vi får ihop tiden säger matte. Nä nu pockar Garbo på att få säga sitt. Ha det! /Greta

  Garbo berättar:

Äntligen har det börjat röra på sig lite på träningsfronten. Matte och jag har varit ute på egen hand några gånger och jag har verkligen försökt att vara alert och lyssna på det hon vill. Hittills har jag lycktas hålla matte på riktigt gott humör. Det bäddar väl för att det blir flera träningstillfällen eller vad tror ni?

Min kondition börjar komma på allvar och jag ser inte ut som en ”skabbräv” längre. Tuttarna har börjat gå tillbaka så nu är det bara lite ”häng” längst bak som är kvar. Känns riktigt härligt att få ”rå om sin kropp” igen och känna att man börjar kunna röra sig alldeles som man vill.

Ska bli spännande nästa vecka när matte och jag ska på kurs, alldeles själva utan Greta och Piga. Längtar… och det gör matte också säger hon.

Självklart är det kul att ha Piga kvar men ibland kan det bli lite för mycket av det goda. Jag leker lite med henne ibland, dels för att det är kul (tycker jag själv också) och dels för att det ger mej tillfälle att uppfostra henne. Det behövs någon åthutning ibland när hon blir alltför självständig och självsvådig. Nu ska hon själv få ordet en stund.
Tjillevippen! /Garbo

 Piga berättar:

Livet leker! Just nu mår jag prima. Iof tycker jag att matte är snål på maten, jag är vrålhungrig jämt. Annat var det för någon vecka sedan, när alla mina syskon lämnade mej. Då var jag inte alls hungrig, lämnade mat och när jag åt så var det inte med någon som helst entusiasm sa matte. Då snålade hon på maten en dag. Jag fick bara 1 dl varje mål och tog bort maten om jag gick därifrån då insåg jag att det gäller att äta när man har chansen och det är ju faktiskt hur gott som helst med mat. Nu väger jag 8,6 kg så matte säger att det räcker fullgott med den mat jag får…

Vi har börjat koppelträna och det tycker jag väl inte är så där överväldigande kul men matte tycker att det går framåt. Nu blir det bara korta, korta stunder en eller ett par gånger om dagen så man får väl stå ut med det.

Sitt och stanna kvar fungerar rätt bra om det inte blir för länge. Jag kan sitta kvar medan matte fixar fram mat till oss, är faktiskt bättre än Greta säger matte. Ingen av oss få gå fram till matkoppen förrän matte säger vårt namn. Nu får jag faktiskt gå först så det är inga problem alls men snart ska vi träna med att någon av de andra få gå först säger matte. Låter lite krångligt, ska det vara nödvändigt det?

Jag har fått apportera en dummy några gånger. Då får jag sitta kvar medan matte slänger den och det är inte det lättaste men det går. Skitkul är det och det skulle jag vilja göra lite oftare men se den gubben går inte säger matte.

Jag ska snart få börja använda näsan på ett godissök. Det ska bli kul. Hoppas vi får tid med det idag.

Ja som ni ser så har jag fullt upp för jag måste ju få koppla av också emellanåt. Just nu ligger jag vid mattes fötter medan vi skriver det här. Ska nog ta mej en tupplur medan matte tar sig en dusch. Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − nio =