110309 Padda…???

 Garbo berättar:

Nu har Ronja åkt hem. Husse o matte saknar henne och det gör nog Greta o jag också även om hon kunde vara lite besvärande uppvaktande ibland. 

Ii måndags fick jag åka till veterinären för ultraljud och det konstaterades att jag var dräktig! Det första veterinären sa var: Mot slutet kommer hon att se ut som en padda…. (han tyckte jag var fin i kroppen nu, lagomt hull, smidig och smäcker). Han räknade till 5 valpar i ena ”hornet” och 4 i det andra men alldeles säker kan man inte vara sa han. Minst en 7-8 stycken skulle jag tro att det blir i alla fall.

Jaha då vet man att det kommer att bli lite jobbigt framöver då. Kul men jobbigt och det tycker även matte. Naturligtvis blir det spännande också och matte har lovat att denna gång ska en av valparna, en tikvalp, stanna i vår flock. Kan ju vara trevligt att ha en teling kvar förstås.

Nu får vi bara hoppas att jag får vara frisk och kry och att småttingarna utvecklas som de ska. I morgon kväll kommer det några valpköpare och ska hälsa på mej. Det ska bli kul att se vilka de är. De har en gråhund tidigare så det kommer nog att bli bra.

Ma höres! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 18 =