110324 Vårvindar friska!

 Greta & Garbo berättar:

Matte och vi tycker om vårvindar friska med sol och plusgrader för det ”tar” så bra på snön men idag var det bara friska vindar och sol och temperaturen var bara -4,4 garder. Brrrr, kändes som om vintern var på väg tillbaka. 

Vi tar ju alltid en långpromenad tidigt på morgonen för att hämta energi och matte har nästan alltid kameran med sig för ofta är det något att fota. Idag såg vi en skogsskördare i vår favoritskog… inte kul alls. 

Tråkigt men förmodligen nödvändigt för att kunna ha en levande skog. Störande är de ju för alla vilda djur kan vi tro. Just idag hittade matte ett nytt spår till sin ”spårkatalog”, ett som hon har saknat rätt länge nu. Titta här får ni se:

Harspår som vi inte sett sedan förra året! Hoppas den får vara kvar ett tag, det finns ju lodjur och räv i skogarna också så man vet ju inte….

Appropå spår så blev matte lite full i skratt när vi var på hemväg. Hon tittade på våra spår där vi börjadat gå vår promenad. Det syns att vi är lite morgontrötta allihop, sa hon. Sådan matte sådan hund!

En något släpande gång från oss alla tre mao!

För övrigt håller matte på att planera för kennelträffen i sommar och som det verkar blir det rätt många som kommer. Jättekul! Dessutom är det några andra aktiviteter också på gång framöver. Två av ”våra” valpköpare har tagit tag i det här med MH-test av ”Beckasinerna”. Matte har haft sina funderingar över att försöka få till något men det har varit så mycket annat så hon kände att hon inte kunde ta tag i det just nu …. och vips så var det som om Nina, Ilos matte, kände det på sig och hörde av sig. Birgitta, Nobels matte, hakade på och de två hjälps nu åt så nu ser det ut som om det blir av, kanske till hösten i augusti/september. Härligt! Matte säger att vi har fått några alldeles fantastiska valpköpare. Mina, Garbos, valpar har haft en väldig tur med sina nya hem, det är vi alla mycket tacksamma för!

Försök att inte blåsa bort i stormarna! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 7 =