110327 De(t) rör på sig….

 Garbo berättar:

Det börjar röra på sig nu sa matte igårkväll/natt! När vi gick och lade oss var jag lite ”gosjuk” så jag lade mej tätt intill matte i sängen (jo då jag får faktiskt det!) och hon kliade mej lite och småpratade med mej. Det var jätteskönt så jag la mej på rygg och matte la sin hand på min mage. Då fick också hon känna hur mina småbäbisar har börjar röra på sig. Ett tag levde de riktigt rövare sa matte. Själv tyckte jag att det var så skönt att ligga på det viset så jag höll nästan på att somna…

Matte har lovat fixa färdigt valplådan idag, få se hur det går… Det var visst en hel del annat också som hon ska försöka fixa idag. Hon var lite ledig igår så det är mycket som samlar sig men nu har hon lovat att det ska bli lite kloklippning så det är bäst att jag slutar surra.

Ha en skön söndag! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − nio =