110331 Äntligen!

 Garbo berättar:

Äntligen är valplådan klar! Jag har med stort intresse följt matte när hon har fixat och donat med valplådan och i morse var den äntligen klar med allt. Då bäddade hon och gjorde i ordning det sista. Jag nosade noggrannt igenom den och konstaterade att hon gjort ett godkänt jobb. Så här ser det ut:

Lådan utan den låga mellanväggen. Den brukar matte sätta dit när valpningen är över och jag och mina bäbisar vill vara ifred.

Sitter och gruvar mej lite…. både tur och otur att det är drygt en vecka kvar.

Jag har varit lite trött ett par dar men igår och idag känner jag mig riktigt piggelin. Tycker iof att det är lite jobbigt att få i mig maten även om matte har delat upp den i flera mål. Jag äter ju men det går lite långsamt, måste få känna att den får plats. Greta vill ju gärna ha den men det får hon ju inte för matte. Jag skulle nog kunna överlåta åtminstonde lite till henne men matte säger absolut nej. Hon får några matkulor bara för att hon inte ska vara så avundsjuk men de slukar hon ju omedelbar bums och sedan sitter hon och stirrar på mej. Har ni försökt äta när någon stirrar? Hur lätt är det på en skala?

Nä nu ska vi få gå ut på tomten en liten stund. Matte har lite att stöka med så vi får följa med ut en sväng. Hon vill ju inte att jag ska vara i hundgården längre, man vet aldrig vad som kan hända, säger hon. Greta vill naturligtvis inte vara där själv så då får vi båda vara inne så det gäller att passa på att få frisk luft när tillfälle ges. Ja… vi går ju våra långpromenader på morgonen fortfarande men i något långsammare tempo. Jag gör inte så stora utsvävningar längre men följa med det vill jag väldigt gärna. Greta hon far fram som ett jehu hon. Hon tycker nog att det är lite konstigt att jag inte hänger på.

Njut av solen, det tänker vi göra! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − två =