111102 Fullt ös…

 Piga berättar:

Nu är det fullt ös kan jag säga… Mamma Garbo har kryat på sig riktigt så nu är det hon och jag som leker mest. Hon har ju inte varit intresserad på ett bra tag så det har varit mest Greta o jag som busat. Nu är det tvärt om. Ja jag leker förstås även med Greta men det är lite mer speciellt när jag får leka med mamma. Matte säger att hon har nog återhämtat sig från höstens bravader och börjar känna sig riktigt ”fit for fight” igen.

Själv fick jag vara med på avslutningen på valpkursen igår. Vi fick göra rätt många kul saker och matte har ju varit lite slö på att lära mej vissa grejer, t ex ligg. Det har hon inte försökt med tidigare men det  tog inte lång stund förrän jag började fatta galoppen. Än ligger jag inte på enbart kommandot (måste ha lite ”fingervisning”) men är på mycket god väg tycker matte. Vi skulle ha tränat lite mera idag men…. som vanligt, matte har inte tid.

Nä nu gäspar både matte o jag så nu säger jag gonatt & puss på er! / Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =