111106 Kommunikationsproblem

 Piga berättar:

Jag har upptäckt att jag har lite kommunikationsproblem ibland. Första gången som jag upptäckte det var under veckan som gått. Jag tyckte att matte sa att det är bra om jag lägger hakan i blöt. Vad hon menade med det det kunde jag inte förstå (hon sa sedan att hon sa att jag inte skulle lägga näsan i blöt och vara så nyfiken jämt). Hmmm… det är inte lätt för liten Piga! Jag försökte på alla sätt och vis använda min haka, för jag gör ju allt som oftast som matte säger men titta hur det blev:

Det hände när vi var ute på skogspromenad i onsdags och jag blödde som en gris sa matte. Det ser ut att ta lång tid att läka för matte säger att jag är specialist på att stoppa ner hakan överallt. Det är ju det jag INTE ska göra men för oss fyrfotingar finns ínget ord som heter INTE så det så!

Den andra gången som jag upptäckte att jag har kommunikationsproblem var nu i helgen. Vi hade besök av mattes syster och svåger och deras schäfer Gnizta. En alert och energisk ung dam som gärna pratar en hel del. Det var lite svårt att förstå vad hon menade. Vi pratar inte riktigt samma språk, dessutom har hon ju öronen på ett annat sätt än vi, så det är jag heller inte van att tyda. De tvåbenta sa att hon ville leka men det förstod ingen av oss men lite senare på fredagkvällen försökte jag få henne att leka med mej. Då förstod inte hon mej! Så kan det gå säger matte, men det är huvudsaken att vi var sams.

Nä nu har jag inte tid längre, puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =