111107 Ibland är det tur att matte har brått….

 Piga berättar:

Ibland är det tur att matte har brått, det tycker vi alla tre. Jag ska förklara. I morse chockade vi matte och sov vi till halv 8. Det innebar att det blev en väldans fart på henne. Efter att vi alla ätit frukost så skulle husse ha hjälp med duschen, sedan skulle hon städa vårt hundhus. Det var stampat jordgolv där sa hon… Självklart att det blir geggigt, det är ju så blött och geggit överalllt annars också så varför inte där? Nåja, rent och fint och nya fällar fick vi.

Sedan städade hon upp lite i vår hage och ute på tomten och hoppsan sa hon… är klockan så mycket och jag som tänkte hinna ut på en långprommis med er. Gissa vad hon hittade på istället? Hon tyckte att blev det inte gympa för kroppen så skulle vi få gympa för knoppen i stället. Lite både ock blev det…

Jag och mamma Garbo fick göra ett fält med 6 olika storlekar på dummys. Och inte nog med det… jag fick för första gången testa att jobba samtidigt som mamma. Jag tror jag chockade matte ordentligt för jag hämtade även kanindummisarna och efter att hon sagt till mej första gången som jag var på väg att följa efter mamma (jag med dummy i mun) så ramlade poletten ner. Här gäller det att hänga med och leta för fulla muggar annars hämtar mamma alla. Det blev faktiskt oavgjort, kanske beroende på att fältet inte var så stort och mamma var lite yvigare än mej!

Greta fick göra det hon tycker är allra roligast, nämlingen hämta frisbee. Så som ni kan se så är det faktiskt inte så dumt att matte har brått och får lite dåligt samvete ibland. Mera, mera!

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − tre =