111111 Något på gång… tror matte

 Piga berättar:

Matte tror att något är på gång. Kan inte förstå var hon får det ifrån. Hon tycker att jag är så inibängen inställsam, särskilt mot mamma Garbo och Greta. Jag pussar och fjäskar allt vad jag kan. Varför? Jo det ska jag tala om! De har börjat säga ifrån åt mej… orättvist så det svider. Jag får t ex inte komma in i datarummet och sitta bredvid matte längre. Och det är mamma som säger det!  Just nu får jag för nu har matte sagt till om att jag får. Annars får jag minsann ligga på mattan utanför i hallen. Hur kul är det på en skala. Även Greta har sagt till mej ibland när hon tycker att jag är efterhängsen. Hmmm… matte säger att jag börjar bli stor. Kanske det börjar bli dags för löp eller nåt. Det tycker inte jag låter något vidare. Jag vill fortsätta att vara lite bortskämd och charma alla med min otroligt stora charm och ödmjukhet, hm, hm.

Nåja, vi har förstås fortfarande kul tillsammans och ibland får jag leka med både mamma och Greta så det står härliga till. Igår när vi var ute på promenad som vanligt så passade matte att ta lite kort på oss. Titta här:

Mamma Garbo & jag

Här sitter jag och kisar mot solen

Synd att mitt sår på hakan syns så väl…. matte har ju kunnat retuschera men det ville hon inte.

Mamma Garbo

Tjusiga Greta

Nu ser jag i alla fall fram mot söndagen då jag får träffa några av mina hel- och halvsyskon.

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 2 =