Rätt kul just nu…

 Piga berättar:

Just nu är det rätt kul för det händer i alla fall lite saker för min del. Dels är det ju långpromenaderna i skogen nästan varje dag. Matte fuskar ibland då hon har för mycket på dagordningen (säger hon)…

På söndagarna är det skitkul. Då kommer några av mina syskon och halvsyskon hit och tränar lite så blir det lite övnignar. De flesta av övningarna är väl inte såååå kul. Mycket där det är bara att sitta och titta på när andra gör något men ibland så får även jag göra något, om inte matte glömmer att jag är med förstås. Det har också hänt!
Nu ska hon visst lära mej ett trix tills på söndag… alla har fått det till läxa. Undrar om vi hinner. Vet inte vad det är hon har tänkt för min del… kanske det var det där med dansa? I så fall har hon en hel del jobb kvar för jag förstår inte riktigt vad det är hon vill.

På tisdagskvällar är det valpkurs och då är vi inte på hemmaplan utan i Brunflo. Där får man träffa (i alla fall på avstånd) lite andra hundar också. Nu är det ju lika där förstås… mycket passivitetsträning. Matte säger att det kan man aldrig få för mycket av, hur nyttigt som helst. Tja jag låtsas att jag håller med och sitter för det mesta stilla och tittar på men ibland kryper det ju i kroppen så då måste jag ju få röra på mej lite när det blir alldeles för länge.

Tyvärr är det bara en gång kvar nu. Vi har ju missat två gånger så det blev ju inte så mycket till kurs för min del. Det är smällar man får ta säger matte. Hmmm hon får väl hitta på något annat åt mej då.

Nä nu måste jag ut o pinka. Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =